UW VUURWERK
specialist

Verkoop van vuurwerk

Beste klanten, omwille van COVID-19 is het tot en met 15 januari 2021 verboden om vuurwerk te verkopen. Dit is dus online of in de winkel niet beschikbaar. Verder wensen wij jullie een veilige kerst en alvast een gelukkig 2021. groetjes, Frank en Sonja

Vente de feux d'artifice

Cher client, En raison du COVID-19, il est interdit de vendre des feux d'artifice jusqu'au 15 janvier 2021. Ce n'est donc pas disponible en ligne ou en magasin. Nous vous souhaitons également un Noël en toute sécurité et une bonne 2021. salutations, Frank et Sonja

Vuurwerk

Vuurwerk had zijn oorsprong in China en bestaat al sinds de 9e eeuw. Zij gebruikten het bij religieuze gebeurtenissen om boze geesten te verdrijven en gaat tot op de dag van vandaag gepaard met vele festivals. In de 14e eeuw kwam het naar Europa en werd het gebruikt voor feestelijke gelegenheden. De belangrijkste toepassing is het afsteken van vuurwerk om Oud & Nieuw te vieren. Wij zijn reeds 35 jaar een vast begrip in het verkopen van zowel knal- als siervuurwerk. Doordat wij enkel kwaliteitsvuurwerk verkopen, dankzij onze goede prijs/kwaliteit verhouding en mede door ons uitgebreid assortiment zien wij elk jaar tevreden klanten terug. Veel mensen vinden hun weg naar onze vuurwerkwinkel, en niet enkel tijdens de eindejaarsperiode! Rookstaven voor fotoshoots, fonteintjes voor op taarten, .. bekijk ons uitgebreid gamma !

U kan op onze website eenvoudig het vuurwerk dat u wenst aan te kopen bekijken.

December ≠ vuurwerkmaand

 • Lees altijd vooraf de gebruiksaanwijzing aandachtig door
 • Bewaar vuurwerk voor het afsteken op een veilige plaats
 • Maak vooraf de lonten vrij
 • Zorg voor een stabiele ondergrond, ondersteun eventueel om omvallen te voorkomen
 • Gooi nooit met vuurwerk
 • Hang nooit boven het vuurwerk
 • Lanceer een vuurpijl nooit vanuit een losstaande fles
 • Steek vuurwerk af in een open omgeving
 • Gebruik steeds een veiligheidsbril
 • Houd rekening met omwonenden huisdieren en kleine kinderen
 • Steek vuurwerk nooit een 2de keer af, raap het ook niet op bij het niet-afgaan
 • Nuttig geen alcoholische dranken voor/tijdens het aansteken
 • Ruim na afloop altijd het afval op
 • Eigenlijk is het simpel: GEBRUIK JE VERSTAND!

Schrikt jouw hond, kat, paard of andere dieren van de geluiden van vuurwerk? Je kan je huisdieren trainen door hen onderstaande vuurwerkgeluiden af te spelen. Doe dit een paar weken voor je vuurwerk gaat afsteken zodat ze gewend raken aan de geluiden.

Online kan er geen vuurwerk aangekocht worden daar de Belgische wetgeving levering van vuurwerk aan huis verbiedt! Bestellen via de website is dus helaas niet mogelijk. 

U kan wel uw verlanglijstje invullen, afprinten en mee naar de winkel nemen! 

Opgelet! In de maand december kunnen we, gezien de drukte, geen garanties geven op het nog beschikbaar zijn van bepaalde artikelen. We houden onze website up-to-date maar het kan steeds zijn dat de laatste pot net voor u verkocht wordt.

Wij verkopen geen vuurwerk aan personen jonger dan 18 jaar. Bezoekers moeten steeds 18+ zijn of begeleid worden door een meerderjarige. Het kan zijn dat onze medewerkers u uw identiteitskaart vraagt. Neem deze steeds mee bij een bezoek aan onze vuurwerkwinkel.

Dinsdag, Donderdag en Vrijdag : 9u-17u

Woensdag en Zaterdag : 9u-13u

Vanaf 1 december gelden andere openingstijden.

Dinsdag t/m Vrijdag : 10u-17u

Zat-, Zon- en Maandag : 10u-15u

Kerstavond 24/12 zijn we geopend van 10u-15u !

Vanaf 25 december gelden andere openingstijden

25 dec : GESLOTEN

26 tem 30 dec : 9u-18u

31 dec : 9u-15u

Wapenhandel Frank

Waterrijtstraat 60
3920 Lommel

Onze winkel

Search