SERVICE & HERSTELLINGEN

Service & herstellingen

Wenst u uw wapen binnen te brengen voor reparatie, revisie, onderhoud, montage accessoires, .. gelieve volgend document volledig ingevuld mee te nemen naar de winkel. 

DOWNLOAD HIER UW REPARATIE-BON (repair doc NL + FR)

PDF bestandkopie  PDF bestandkopie


Voor het binnen brengen en afhalen van een herstelling dient u een afspraak te maken  

Wenst u dat wij het wapen bij u thuis komen ophalen, gelieve een mail te sturen naar info@wapenhandel.be met de volledige adresgegevens. Afhankelijk van de postcode-regio komen wij met eigen chauffeursdienst op woensdag of vrijdag langs. Kostprijs per ophaling of voor terug brengen bedraagt 26,62€.

Heeft u een wapen met een mankement of storing laat het dan nakijken. Een vuurwapen moet betrouwbaar en veilig zijn. Ga om die reden nooit zelf proberen te ‘herstellen’ of uit elkaar halen maar vertrouw uw wapen toe aan professionelen. Wij werken enkel samen met gerenommeerde wapenmakers die met grote zorg met uw wapen omspringen. Gezien onze grote voorraad aan onderdelen van diverse merken kan een herstelling vaak binnen 7 – 10 dagen uitgevoerd worden. 

Om het zijn kracht te laten behouden moet een wapen dat regelmatig gebruikt wordt ten minste elke 2 jaar gereviseerd worden. Ook een wapen dat jarenlang niet gebruikt werd, moet na enkele jaren toch een revisie krijgen wil het goed blijven functioneren. Een volledige revisie van vervanging O-ringen + alle nodige onderdelen kost doorgaans 125€.

Een periodieke servicebeurt voor een vuurwapen is geen overbodige luxe. Het wapen wordt daarbij geheel uiteengenomen, schoongemaakt en gecontroleerd op slijtagepunten en falen. Kosten van een standaard servicebeurt bedraagt 50 euro. 

Heeft u interesse om een kijker / red dot / lamp / .. op uw wapen te laten plaatsen? Maar ontbreekt u de aansluiting hiervoor? Wij kunnen uw wapen van de juiste materialen (rails, bridge mount, .. eventueel maatwerk) voorzien voor uw accessoire.

 

Inschieten van een wapen (maximaal 50m) rekenen wij doorgaans een kost aan van 30€.

 

Wapenhandel Frank

Waterrijtstraat 60
3920 Lommel

Onze winkel

Search